Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Franjo Viljevac osnovano je 2005. godine s ciljem kvalitetnog uzgoja, prerade i prodaje domaćih lješnjaka sa vlastitih plantaža.

Slider2

Od početnih zasađenih oko 2200 stabala lijeske na 5 hektara, danas ih imamo oko 3500 i prostiru se na nekoliko plantaža u mjestu Rušani, u okolici Virovitice. Ukupna površina svih nasada trenutno je 7 hektara.

Lješnjaci Vili su brand s kojim se plasiramo na tržište od 2013. godine.

Cilj nam je održati postignutu kvalitetu, no ujedno kontinuirano radimo i na poboljšanjima, održavanju postojećih plantaža te sadnji novih nasada.

Trenutno smo fokusirani na domaće tržište gdje su uglavnom prisutni lješnjaci s različitih strana svijeta, slabije kvalitete te samim time i upitne hranjive vrijednosti.

Mi iza svog proizvoda i branda stojimo upravo iz razloga što znamo koliko truda i energije ulažemo u čitav proces proizvodnje i vodimo brigu o svakom segmentu te stoga znamo da svojim kupcima nudimo samo probrane i najkvalitetnije lješnjake domaće proizvodnje.

Kako u inozemstvu postoji velika potražnja za kvalitetnim lješnjacima, nadamo se da ćemo u dogledno vrijeme naći svoje mjesto i van granica naše zemlje.